Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Vueling tilføjer Paris som femte destination fra København Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 22 September 2015 16:56

Fra den 5. maj 2016 tilføjer spanske Vueling en ny direkte rute mellem Paris Charles de Gaulle og Københavns Lufthavn. Der bliver fire ugentlige afgange fra København med flyvning mandag, torsdag, fredag og søndag hvor der anvendes en Airbus A320 med plads til 180 passagerer.

Flyvningerne til København kommer i forbindelse med at Vueling fra starten af maj måned oprettet en base i Paris Charles de Gaulle, med to Airbus A320 stationeret. Dette kunne selskabet oplyse i dag, hvor der udover ruten til København tilføjes yderligere syv andre destinationer til Vuelings netværk fra Paris.

Ruten fra Paris bliver den første franske rute for Vueling til Københavns Lufthavn, hvor selskabet allerede flyver til tre destinationer i Spanien og en i Italien. Dette er Alicante, Barcelona, Malaga og Firenze.

Med Vuelings indtræden mellem Paris og København, skærpes konkurrencen yderligere på denne rute, hvor der således fra sommeren 2016 vil være fem selskaber på trafikken mellem København og den franske hovedstad.

De to største selskaber mellem Paris og København vil fortsat være Air France og SAS, der tilbyder henholdsvis fem og fire daglige returflyvningerne til Paris Charles de Gaulle lufthavnen. easyJet flyver ligeledes til Charles de Gaulle fra København og har netop annonceret at denne rute fra næste sommer udvides med tre ekstra ugentlige flyvninger. Således vil easyJet udbyde 11 ugentlige afgange mellem Paris og København.

Det sidste selskab som flyver til Paris fra København er Norwegian, der som det eneste af de fem selskaber flyver til Paris Orly Lufthavnen. Her flyver Norwegian en daglig returflyvning fra København alle ugens syv dage.

Der er således næste sommer lagt op til hård konkurrence på flyvningerne til Paris, hvilket formentlig i sidste ende vil komme forbrugerne til gavn i form af endnu lavere billetpriser til europas romantiske hovedstad.     

Fartplan for ruten mellem Paris og København gældende fra den 5. maj 2016:

CDG-CPH VY8634 07:00-08:55 1xx45x7 A320
CPH-CDG VY8635 09:35-11:30 1xx45x7 A320


Foto: Vueling Airlines

 

 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater