Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Singapore Airlines indsætter Boeing 777-300ER på rute til CPH Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 16 Maj 2017 19:45

I et par uger har der gået rygter om, at Singapore Airlines planlagde en opgradering af ruten til København og ville tilbyde førsteklasse på flyvningerne til Singapore. Denne opgradering er nu en realitet da Singapore Airlines gældende fra november måned, skifter flytype til 777-300ER mellem Singaproe og København. I dag anvendes der en 777-200ER på ruten.

Herved vil Singapore Airlines i fremtiden tilbyde en 4-klasses konfiguration på flyvningerne ud af København. Dette vil være fordelt på 4 førsteklassesæder, 48 business class, 28 premium economy samt 184 sæder i ren economy klasse. Dette betyder at Singapore Airlines i forhold til i dag vil tilbyde to nye klasser til København i form af førsteklasse og premium economy.

Den 777-200ER som flyver ruten i dag har en konfiguration med 26 business class og 245 economy sæder. Kapaciteten vil således mere eller mindre forblive uændret, men der vil blive udbydt betydelig flere premium sæder ud af København.

Singapore Airlines udfaser den kommende tid deres Boeing 777-200ER flåde, så det lå i kortene at København inden for nær fremtid ville blive betjent med en anden flytype. Forventningen var dog at Singapore ville indsætte deres nye Airbus A350-900 til København, da denne type ikke har førsteklasse ombord.

Selskabet har dog muligvis set en mulighed for at møde konkurrencen fra selskaber som Emirates og Qatar Airways, ved at tilbyde et førsteklasse produkt fra København. Da Emirates for år tilbage indledte sine flyvninger til København var det i en begrænset periode med førsteklasse ombord, indtil det blev konkluderet at dette produkt ikke var rentabelt på ruten mellem Dubai og København.

Med opgraderingen vil Singapore Airlines således være det eneste selskab som tilbyder førsteklasse på direkte flyvninger fra Københavns Lufthavn.

Ifølge oplysninger som CPHtraveller er i besiddelse af, er der desuden mulighed for at opgarderingen til Boeing 777-300ER allerede kommer til at ske fra august måned, men dette er indtil videre ikke afspejlet i reservationssystemerne.

 

Foto: Singapore Airlines

 

 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater