Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
SAS kåret for sit Economy Extra produkt af Global Traveler Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 02 December 2011 21:14

Det anerkendte amerikanske rejsetidsskrift Global Traveler, har netop kåret SAS som det flyselskab der har det bedste Premium-Economy produkt. Dvs. den klasse som SAS selv betegner som Economy Extra, hvilket bedst kan kategoriseres som et light Business Class produkt.

Kåringen er en del af Global Travelers årlige GT Tested Reader Survey, hvor mere end 36.000 af magasinets læsere har deltaget i undersøgelsen.

Global Traveler henvender sig hovedsageligt til de forretningsrejsende som rejser meget og til de rejsende som fokuserer på luksus i alle henseender.

Det er således en stor cadeau til SAS, at Global Travelers læsere kårer selskabet til at have det bedste Premium-Economy produkt blandt flyselskaberne. Særligt da det er rejsende som ofte flyver på de dyre klasser, og derved har et reelt sammenligningsgrundlag. Blandt andet angiver Global Traveler at hele 78% af deres læsere fast rejser på First eller Business Class.

Da Global Traveler er et amerikansk baseret magasin, må det antages at kåringen af SAS hovedsageligt er baseret på det Economy Extra produkt, der tilbydes ombord på flyvningerne mellem Nordamerika og Skandinavien. Her flyver SAS med både Airbus A340-300 og Airbus A330-300.

Kategorien "Best Airline for Premium-Economy" som SAS vandt, er en ud af i alt 66 kategorier som Global Traveler dette år har uddelt priser inden for. Bedste flyselskab i verden blev ikke overraskende Singapore Airlines, mens Emirates løb med prisen for bedste First Class. Bedste Business Class blev vundet af British Airways, mens Air Canada blev kåret til det bedste flyselskab i Nordamerika. Herved blev disse fire prestigefulde kategorier vundet af flyselskaber som alle flyver til København.

Læs mere kåringen fra Global Travelers her: Global Traveler Announces 8th Annual Reader Survey Award Winners

Foto: Søren Madsen (www.cphaviation.dk)

 

 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater