Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
SAS ekspanderer med fem nye ruter fra København Print Email
Publiseret af Administrator   
Onsdag, 12 Oktober 2011 23:20

SAS har i dag annonceret opstart af ikke mindre end 21 nye ruter fra sommeren 2012. Fem af disse ruter går fra København til Kaliningrad i Rusland, Katowice i Polen, Malaga i Spanien samt Split og Dubrovnik i Kroatien. For de første tre ruter er der tale om helårsruter fra København, mens de to destinationer i Kroatien kun vil blive fløjet på sæsonbasis i sommermånederne.

De resterende 16 nye ruter går fra Norge og Sverige og er hovedsageligt sommerruter til destinationer i Sydeuropa. Den samlede satsning er således hovedsageligt fokuseret på fritidsrejsesegmentet. Dette understeges også af CEO Rickard Gustafson, i forbindelse med annonceringen:

"Rigtig mange af de kunder, der flyver på forretningsrejse med os til hverdag, vil gerne have samme værdi for pengene i form af stabil punktlighed god personlig service, og attraktive priser, når de skal på ferie. Så nu giver vi dem og alle andre et endnu større udvalg, og vi ser derfor frem til at supplere vores omfattende trafikprogram med yderligere 21 nye spændende ruter"

Frekvensen på de fem nye destinationer fra København er ikke nævnt i dagens pressemeddelelse fra SAS, men Per Møller Jensen, Vice President Brand, Marketing og EuroBonus, oplyser til CPHtraveller at ruterne vil blive fløjet med følgende frekvens.

  • Kaliningrad: 4x ugentlig, mandag, onsdag, fredag, søndag (opstart 25. marts)
  • Katowice: 4x ugentlig, mandag, tirsdag, torsdag, fredag (opstart 26. marts)
  • Malaga: 1x ugentlig, lørdag (opstart 31. marts)
  • Split: 1x ugentlig, lørdag (opstart 1. juli)
  • Dubrovnik: 2x ugentlig, onsdag, søndag (opstart 4. juli)

Per Møller Jensen udtaler endvidere følgende om de nye ruter fra København:

"Kaliningrad og Katowice er to vigtige destinationer for vores forretningsrejsende, mens de tre øvrige nye ruter fra København er mere leisure prægede. Vi er glade for at vi kan fortsætte den ekspansion vi startede sidste år. Ud over disse åbner vi også Shanghai til marts fra København, ligesom vi tilføjede Palma som ny destination fra København tilbage i september.

Ekspansionen er desuden glædelig fordi det er en kvittering for den øgede omkostningseffektivitet vi har skabt de senere år, og at vi derfor nu kan ekspandere lønsomt. Vores kundetilfredshed har ikke været bedre i 11 år, og vi har været Europa’s mest præcise flyselskab i 2009 og 2010, og arbejder stenhårdt på at blive det igen i 2011"

De nye ruter vil være til salg fra torsdag d. 20. oktober.

Foto: Jakob Dahlgaard Kristensen

 

 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater