Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
SAS åbner mellem København og Boston fra sommeren 2016 Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 08 Oktober 2015 16:01

SAS åbner den 29. marts 2016 en ny direkte helårsrute mellem København og Boston. Ruten vil blive fløjet dagligt med den PrivatAir Boeing 737 maskine, som den kommende vinter anvendes til den nye aftenafgang fra København til New York.

Der bliver afgang fra Københavns Lufthavn hver dag kl 12.50 med ankomst i Boston kl. 15.20. Retur fra Boston er kl. 17.30 med ankomst i København den efterfølgende morgen kl. 7.00.

Herudover åbner SAS fra slutningen af marts måned næste år, desuden tre nye europæiske ruter ud af København. Dette er Krakow, Wien og Reykjavik.

Med åbningen til Boston kommer SAS således Norwegian i forkøbet, som tidligere på året annoncerede en rute til Boston fra København med opstart d. 12. maj 2016. Norwegian vil dog kun flyve en gang ugentlig på ruten. 

Koncernchef hos SAS Rickard Gustafson, lægger da også i forbindelse med annonceringen af den nye rute vægt på et høje antal frekvenser SAS vil tilbyde: 

"SAS er det flyselskab med det absolut stærkeste tilbud fra Skandinavien til USA, som er et voksende og efterspurgt marked blandt de frekvente rejsende. Vi har længe haft Boston højt på ønskelisten over direkte destinationer, og vi er derfor glade for nu at kunne åbne salget til denne direkte rute fra København syv gange om ugen. Det er særligt vigtigt for vores kunder som rejser i forretningsøjemed, at vi tilbyder fleksible rejsemuligheder og derfor er ruten særligt målrettet disse frekvente rejsende."

I Københavns Lufthavn er den nye rute med til yderligere at forstærke lufthavens position som det vigtigste knudepunkt i Skandinavien, udtaler administrerende direktør Thomas Woldbye:

"SAS’ nye rute til Boston giver daglige forbindelser mellem to vigtige metropoler til gavn for både skandinaviske og nordamerikanske rejsende, og den stærke dollar kan være med til at tiltrække endnu flere amerikanere til gavn for væksten i hele Danmark. Samtidig styrker Københavns Lufthavn sin position som en af de nordeuropæiske lufthavne med bedst forbindelser til det vigtige nordamerikanske marked."

Ruten flyves med den indlejede Boeing 737 fra PrivatAir, hvor der er plads til 20 passagerer i business class og 66 passagerer i economy class. Herved vil SAS i 2016 udbyde ca. 43.000 sæder på den nye rute mellem København og Boston.

De tre nye europæiske ruter vil ligeledes åbne i slutningen af marts måned. Til Krakow i Polen bliver der tre ugentlige afgange, til Wien i Østrig bliver der fire ugentlige flyvninger, mens den nye rute til Reykjavik vli blive betjent dagligt alle ugens dage.  

Foto: SAS og PrivatAir (forside)

 

 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater