Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Ryanair annoncerer rute mellem København og Rom Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 27 Januar 2015 22:19

Ryanair har i dag præsenteret en ny rute mellem København og Rom. Det skete i forbindelse med en pressekonference i den italianske hovedstad, hvor Ryanair's karismatiske direktør Michael O'Leary kunne løfte sløret for syv nye ruter fra Ciampino lufthaven i Rom.

Der blev ikke præsenteret frekvens eller opstartsdato for ruten til København, men dette vil formentlig blive offentliggjort inden for de næste par dage. Ryanair har nemlig indkaldt til pressekonference i København på torsdag d. 29. janaur kl. 9.00.

Pressekonferencen i København vil blive afholdt på Radisson Blu Royal Hotel, og vil fra Ryanair have deltagelse af Chief Commercial Officer David O’Brien, samt Director of Personnel and Inflight Eddie Wilson.

Ryanair har ikke informeret om hvad der er emnet for pressekonferencen i København, men det må forventes at man endelig vil løfte sløret for hvilke yderligere ruter selskabet planlægger at flyve fra den nye base i Københavns Lufthavn.

Flere gange har Ryanair udtalt at planen for København er yderligere 10 ruter, udover de tre ruter som blev præsenteret tilbage i oktober måned. Med annonceringen af Rom som den fjerde rute, udestår der således annoncering af 9 ruter fra København.

Foto: Ryanair

 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater