Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Emirates bringer endnu et af sine luksusprodukter til CPH Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 02 Marts 2012 11:46

Med virkning fra 1. April skruer Emirates endnu engang op for charmen på det danske marked, og noget tyder på at det hastigt ekspanderende flyselskab er godt i gang med at blive danskernes nye "darling".

Fra den 1. April tilbyder Emirates nemlig alle selskabets First Class & Business Class passagerer, som bor indenfor en 40 kilometers radius af Københavns Lufthavn, at blive hentet på bopælen i en sort Emirates limousine for dernæst at blive kørt gratis til lufthavnen

Ved hjemkomst bliver man naturligvis bragt hjem på samme måde. For First Class passagererne gælder det at  køretøjet vil være en Mercedes S-Class og for Business Class passagererne vil det være en Mercedes E-Class.

Tilførelsen af Emirates verdenskendte limousine produkt vækker naturlig begejstring hos Emirates danske kontor.

"Emirates Chauffeur Drive Service er en eksklusiv service, vi tilbyder vores passagerer på mange udvalgte destinationer rundt omkring i verden.

Nu introducerer vi så som det første flyselskab chaufførservice i København. Med en flåde af sorte Mercedes S-klasse til vores First-passagerer og Mercedes E-klasse til vores Business-passagerer kan vi give vores passagerer ikke bare en komfortabel, afslappende flyrejse, men en luksusoplevelse helt fra rejsen tager sin begyndelse og helt til kundernes endelige destination." siger Teddy Zebitz, Emirates Area Manager Nordic Countries.

Med det nye tiltag lægger Emirates endnu en sten på fundamentet for deres danske succeshistorie, hvilken startede den 1. august sidste år med introduktionen af en daglig afgang med Airbus 330-200 med plads til 237 passagerer.

Allerede fra den 1. januar i år blev ruten, grundet stor efterspørgsel, opgraderet til en Boeing 777-200 med plads til 290 passagerer. Men siden da har Emirates næsten udelukkende fløjet med den noget større Boeing 777-300 med plads til 360 passagerer.

Noget som ganske tydeligt illustrerer den succes Emirates indtil videre har haft med rute til København rute, hvilket de dog ikke er meget for at kommentere på hos Emirates danske kontor. Dog er forlydenderne fra branchen enslydende, når talen falder på Emirates. De har formået at skabe en enorm succes i København, og ingen forventer at de stopper her.

Således venter vi nu blot på næste tiltag og træk fra Emirates i det danske marked.

Foto: Emirates

 

 

Kommentarer

Preben 2012-03-08 11:49 #1
EK simply is a class act. This is old fashioned service. The reason why I would choose EK. Beautiful.

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater