Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
easyJet åbner til marts ny rute mellem Venedig og København Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 06 Oktober 2015 07:15

Tilbage i juni måned annoncerede easyJet at selskabet i foråret 2016 vil åbne en ny italiansk base i Venedig. Først i dag løfter selskabet dog sløret for de konkrete planer med den nye base, og det indbærer blandt anden en ny direkte rute mellem Venedig og København. Herudover åbner easyJet ni andre nye ruter fra Venedig.

Ruten mellem Venedig og Københavns Lufthavn åbner den 24. marts og vil blive fløjet tre gange om ugen med flyvning tirsdag, torsdag og lørdag. Der vil blive anvendt en Airbus A319 med plads til 156 passagerer på den nye rute.  

Herved ligger det også fast at easyJet med den nye rute fra Venedig, erstatter noget af den kapacitet som forsvinder når selskabet d. 7. februar nedlægger sin rute mellem Rom og København. Nedlægningen af ruten til Rom sker som en konsekvens af at easyJet nedlægger sin nuværende base i Rom, hvorved kapaciteten fra denne base benyttes til at åbne nye baser i Venedig og Barcelona.

Til Venedig kommer easyJet til at konkurrere med SAS og Norwegian der begge flyver på denne rute fra København i sommersæsonen. SAS med daglige flyvninger og Norwegian med tre ugentlige afgange.

Med tilføjelsen af Venedig som ny destination fra København, bibeholder easyJet med det nuværende planlagte program for sommeren 2016, elleve ruter ud af Københavns Lufthavn. Dette er ruter til Basel, Berlin, Bristol, Edinburgh, Geneve, London Gatwick, London Luton, Manchester, Milano, Paris og så den nye rute fra Venedig. 

Foto: easyJet

 

 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater