Seneste trafiktal for CPH:
December > 1.719.031 +3,0%    
November > 1.884.627 +2,4%   
Oktober > 2.330.985 +7,1%   
RSS
Flere Air Baltic flyvninger mellem Riga og København Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 17 Februar 2015 16:18

Når sommerflyveplanen træder i kraft d. 29. marts 2015, vil Air Baltic udvide antallet af afgange mellem Riga og København. Forrige sommer fløj selselskabet 21 ugentlige flyvninger mellem de to byer, mens der den kommende sommer vil blive 25 ugentlige afgange.

Herved vil der på alle hverdage blive fire daglige returflyvninger, mens der lørdag bliver to og søndag tre. Air Baltic flyver ruten mellem Riga og København i en såkaldt code-share aftale med SAS.

 
Ryanair flytter opstart af CPH base med ny rute til Dublin Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 12 Februar 2015 15:30

Ryanair kunne i dag på et pressemøde løfte sløret for endnu en ny rute fra København, hvilket denne gang er en rute til den irske hovedstad Dublin som vil blive fløjet en gang dagligt. Denne rute vil starte allerede d. 18 marts, hvilket således otte dage før ruterne til London, Milano og Warsawa starter d. 26 marts.

I modsætning til de andre ruter Ryanair har annonceret fra København, vil ruten til Dublin indledningsvisn blive fløjet af en maskine som er baseret i det irske frem for København. Fra d. 25 oktober og frem er det dog planen at ruten til Dublin ændres til at blive fløjet af en maskine med base i København.  

 
easyJet klart med første modtræk mod Ryanair i København Print Email
Publiseret af Administrator   
Lørdag, 31 Januar 2015 12:32

easyJet gør nu klar til kamp mod Ryanair i København, og første skridt er en udvidelse på ruten mellem København og London Luton, således at easyJet vil tilbyde samme antal daglige flyvninger på ruten som Ryanair.

Ryanair præsenterede i torsdags d. 29, januar fire nye ruter fra København, og kunne i samme ombærring fortælle at de fra september måned udvider antallet af daglige flyvninger til London Luton fra to til tre.

Udvidelsen fra easyJet på ruten til London Luton træder i kraft d. 5. oktober og der vil være tre daglige flyvninger alle hverdage, mens der lørdag og søndag vil være to returflyvninger.  

 
Ryanair med nye ruter til Rom, Madrid, Bruxelles og Stockholm (opdateret) Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 29 Januar 2015 11:45

Præcis 3 måneder efter at Ryanair tilbage d. 29. oktober annoncerede København som selskabets base nr. 70, løftede selskabet i dag sløret for nogle af de videre planer for basen i København.

Udover de tidligere tre annoncerede ruter til London, Milano og Warszawa, blev der dag præsenteret yderligere fire nye ruter fra Københavns Lufthavn. Som CPHtraveller tidligere på ugen kunne afsløre drejer det sig en rute til Rom Ciampino, samt ruter til Madrid Barajas, Bruxelles South Charleroi og Stockholm Skavsta.

 
Ryanair annoncerer rute mellem København og Rom Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 27 Januar 2015 22:19

Ryanair har i dag præsenteret en ny rute mellem København og Rom. Det skete i forbindelse med en pressekonference i den italianske hovedstad, hvor Ryanair's karismatiske direktør Michael O'Leary kunne løfte sløret for syv nye ruter fra Ciampino lufthaven i Rom.

Der blev ikke præsenteret frekvens eller opstartsdato for ruten til København, men dette vil formentlig blive offentliggjort inden for de næste par dage. Ryanair har nemlig indkaldt til pressekonference i København på torsdag d. 29. janaur kl. 9.00.

 
Ryanair tæller ned til første afgang fra basen i København Print Email
Publiseret af Administrator   
Mandag, 19 Januar 2015 13:17

I fredags d. 16. januar var der præcis 70 dage til at det første Ryanair fly lander i Københavns Lufthavn, og derved markerer åbningen af selskabets base nummer 70.

Dette fejrede Ryanair med at udsende en meddelelse om, at selskabet indtil videre er tilfredse med de forhåndsbookinger de har modtaget på ruterne fra København til London, Milano og Warszawa. Herudover at de snart håber at kunne annoncere en række af de yderligere ruter man har bebudet fra København. 

 
Alitalia åbner ny rute mellem Milano Linate og København (Opdateret) Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 16 Januar 2015 21:30

Der har i et stykke tid været forlydender om at Alitalia overvejede at gå ind på ruten mellem Milano og København. CPHtraveller kan nu afslører at dette bliver en realitet fra d. 29. marts 2015, da Alitalia fra denne dato begynder at flyve direkte mellem København og Linate lufthavnen i Milano.

Det bliver i første omgang fire ugentlige flyvninger mandag, onsdag, fredag og søndag, men allerede d. 1. maj udvides ruten til en daglig flyvning alle ugens dage. Det vil blive anvendt et miks af Airbus A319 og A320 på ruten mandag til lørdag, mens flyvninger om søndagen vil blive fløjet af Alitalia CityLiner med Embraer 190.

 
Københavns Lufthavn gør klar til Airbus A380 i fast rutetrafik Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 16 December 2014 21:50

Københavns Lufthavn har besluttet sig for at at foretage de nødvendige investeringer for at kunne håndtere Airbus A380 i daglig rutetrafik.

Som CPHtraveller kunne berette om for tre uger siden (Vækst og udbygning af Københavns Lufthavn i 2015), så har Københavns Lufthavn i et stykke tid vurderet om den igangsatte udbygning af Finger C allerede fra start skulle gøres klar til at modtage A380.  

Nu er beslutningen taget og det betyder at en af de nye brobetjente standpladser i Finger C indrettes med to jetbroer. Herudover vil der forventeligt blive foretaget en opgradering af den ene af lufthavnens to hovedlandingsbaner, således at denne bliver bred nok til at håndtere Airbus A380 trafik. 

 


Side 8 af 34