Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
easyJet klart med udvidet vinterprogram fra København Print Email
Publiseret af Administrator   
Søndag, 29 Marts 2015 20:44

easyJet og de andre flyselskaber har netop taget hul på sommer-programmet for 2015, som løber frem til slutningen af oktober måned. Allerede nu er easyJet dog klart med første del af sit vinterprogram for 2015/16, hvilket omfatter perioden fra d. 25. oktober til d. 28. februar.

Fra København planlægger easyJet den kommende vinter en relativ markant udvidelse af kapaciteten med en vækst på ca. 15% i antallet af udbudte sæder. Umiddelbart ligner dette en klar reaktion på at easyJet nu har fået Ryanair som en ny hård konkurrent i Københavns Lufthavn.

 
Ryanair åbner til september rute mellem København og Køln Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 10 Marts 2015 16:08

Ryanair kunne i dag d. 10 . marts annoncere endnu en rute fra Københavns Lufthav, hvor der fra d. 2. september bliver daglig flyvning til Køln. Dette er således den niende Ryanair destination fra København og den første til en tysk destination.

Ruten blev annonceret af Chief Commercial Officer hos Ryanair, David O'Brien på en presse-briefing i København, hvor der denne gang ikke var demostration fra fagforeningsrepræsentanter foran Radission Blu Royal Hotel. 

 
Flere Air Baltic flyvninger mellem Riga og København Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 17 Februar 2015 16:18

Når sommerflyveplanen træder i kraft d. 29. marts 2015, vil Air Baltic udvide antallet af afgange mellem Riga og København. Forrige sommer fløj selselskabet 21 ugentlige flyvninger mellem de to byer, mens der den kommende sommer vil blive 25 ugentlige afgange.

Herved vil der på alle hverdage blive fire daglige returflyvninger, mens der lørdag bliver to og søndag tre. Air Baltic flyver ruten mellem Riga og København i en såkaldt code-share aftale med SAS.

 
Ryanair flytter opstart af CPH base med ny rute til Dublin Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 12 Februar 2015 15:30

Ryanair kunne i dag på et pressemøde løfte sløret for endnu en ny rute fra København, hvilket denne gang er en rute til den irske hovedstad Dublin som vil blive fløjet en gang dagligt. Denne rute vil starte allerede d. 18 marts, hvilket således otte dage før ruterne til London, Milano og Warsawa starter d. 26 marts.

I modsætning til de andre ruter Ryanair har annonceret fra København, vil ruten til Dublin indledningsvisn blive fløjet af en maskine som er baseret i det irske frem for København. Fra d. 25 oktober og frem er det dog planen at ruten til Dublin ændres til at blive fløjet af en maskine med base i København.  

 
easyJet klart med første modtræk mod Ryanair i København Print Email
Publiseret af Administrator   
Lørdag, 31 Januar 2015 12:32

easyJet gør nu klar til kamp mod Ryanair i København, og første skridt er en udvidelse på ruten mellem København og London Luton, således at easyJet vil tilbyde samme antal daglige flyvninger på ruten som Ryanair.

Ryanair præsenterede i torsdags d. 29, januar fire nye ruter fra København, og kunne i samme ombærring fortælle at de fra september måned udvider antallet af daglige flyvninger til London Luton fra to til tre.

Udvidelsen fra easyJet på ruten til London Luton træder i kraft d. 5. oktober og der vil være tre daglige flyvninger alle hverdage, mens der lørdag og søndag vil være to returflyvninger.  

 
Ryanair med nye ruter til Rom, Madrid, Bruxelles og Stockholm (opdateret) Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 29 Januar 2015 11:45

Præcis 3 måneder efter at Ryanair tilbage d. 29. oktober annoncerede København som selskabets base nr. 70, løftede selskabet i dag sløret for nogle af de videre planer for basen i København.

Udover de tidligere tre annoncerede ruter til London, Milano og Warszawa, blev der dag præsenteret yderligere fire nye ruter fra Københavns Lufthavn. Som CPHtraveller tidligere på ugen kunne afsløre drejer det sig en rute til Rom Ciampino, samt ruter til Madrid Barajas, Bruxelles South Charleroi og Stockholm Skavsta.

 
Ryanair annoncerer rute mellem København og Rom Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 27 Januar 2015 22:19

Ryanair har i dag præsenteret en ny rute mellem København og Rom. Det skete i forbindelse med en pressekonference i den italianske hovedstad, hvor Ryanair's karismatiske direktør Michael O'Leary kunne løfte sløret for syv nye ruter fra Ciampino lufthaven i Rom.

Der blev ikke præsenteret frekvens eller opstartsdato for ruten til København, men dette vil formentlig blive offentliggjort inden for de næste par dage. Ryanair har nemlig indkaldt til pressekonference i København på torsdag d. 29. janaur kl. 9.00.

 
Ryanair tæller ned til første afgang fra basen i København Print Email
Publiseret af Administrator   
Mandag, 19 Januar 2015 13:17

I fredags d. 16. januar var der præcis 70 dage til at det første Ryanair fly lander i Københavns Lufthavn, og derved markerer åbningen af selskabets base nummer 70.

Dette fejrede Ryanair med at udsende en meddelelse om, at selskabet indtil videre er tilfredse med de forhåndsbookinger de har modtaget på ruterne fra København til London, Milano og Warszawa. Herudover at de snart håber at kunne annoncere en række af de yderligere ruter man har bebudet fra København. 

 


Side 8 af 34