Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Beijing Capital Airlines nu meget tæt på København opstart Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 09 Juli 2015 21:28

Som CPHtraveller tidligere har omtalt, så indgav det kinesiske selskab Beijing Capital Airlines i starten af juni måned, en ansøgning til de kinesiske luftfarts myndigheder om at starte flyvninger til København fra Hangzhou og Beijing.

Alt tyder nu på at godkendelser og planlægning af flyvningerne til København er ved at være på plads, således at selskabet kan indlede flyvninger fra Kina til København i starten af september måned som planlagt.  

 
Ryanair udskifter Warsawa med Kaunas fra København Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 02 Juli 2015 22:51

Som de fleste i Danmark formentlig har bemærket, så fik LO i går medhold fra Arbejdsretten til at kunne varsle og iværksætte en konflikt mod Ryanairs base-flyvninger fra København.

LO har i dag indsendt konfliktvarsel mod Ryanair, hvorved en hovedkonflikt og underliggende sympatikonflikterne kan igangsættes fra mandag d. 18. juli. Umiddelbart efter dommen i Arbejdsretten annoncerede Ryanair dog at man nedlægger basen i København, men vil opretholde flyvninger til København fra andre baser.

Allerede i går aftes kom det frem at Ryanair med kort varsel nedlægger flyvningerne mellem København og Warsawa fra d. 14. juli. CPHtraveller kan nu afsløre at Ryanair dagen efter d. 15. juli erstatter ruten til Warsawa med en ny rute fra Kaunas i Litauen.    

 
Ryanair udvider til 4 daglige mellem London og København Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 05 Juni 2015 22:11

Ryanair intensivere nu lavpriskampen med easyJet på ruten mellem London Luton og København. Dette sker ved at antallet af daglige flyvninger på denne rute udvides til fire daglige gældende fra d. 25. oktober.

Ryanair flyver for nuværende to gange dagligt til London Luton og havde allerede tidligere på året annonceret at denne rute ville blive udvidet til tre daglige flyvninger fra d. 25. oktober. Nu bliver der således i stedet tale om en fordobling af det daglige antal flyvninger til London Luton fra denne dato.

 
Kinesisk selskab har kurs mod Københavns Lufthavn Print Email
Publiseret af Administrator   
Onsdag, 03 Juni 2015 22:40

Der har et stykke tid været rygter om at Københavns Lufthavn er tæt på at lande et nyt selskab på trafikken mellem København og Kina.

Nu er disse rygter blevet mere konkrete ved at de kinesiske luftfartsmyndigheder har annonceret, at Beijing Capital Airlines har søgt om tilladelse til at flyve mellem Hangzhou og København samt mellem Beijing og København.

Selskabet har ansøgt om en ugentlig flyvning på hver af disse to ruter, startende henholdsvis d. 3. september og d. 6. september i år.

 
Emirates Skycargo med endnu flere fragtflyvninger til CPH Print Email
Publiseret af Administrator   
Søndag, 10 Maj 2015 21:57

Tilbage i marts 2013 begyndte Emirates med en ugentlig fragtflyvning til Københavns Lufthavn i tillæg til den daglige passagerflyvning mellem København og Dubai. Nu her lidt over 2 år senere er Emirates den største fragtoperatør i Københavns Lufthavn med 10 ugentlige rotationer gennem lufthavnen.

Et tal der i den nærmeste fremstop udvides med yderligere to ugentlige flyvninger, når Emirates SkyCargo fra slutningen af maj måned vil benytte Københavns Lufthavn som stop-over for en ny rute til Columbus i den amerikanske stat Ohio.

 
Transavia gør rute mellem Eindhoven og København helårlig Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 08 Maj 2015 21:09

Hollanske Transavia gør fra den kommende vintersæson ruten mellem Eindhoven og Københavns Lufthavn helårlig. Udover at ruten nu fremover vil blive fløjet året rundt, vil Transavia også når vinterfartplanen træder i kraft udvide antallet af ugentlige flyvninger på ruten.

Således vil der gældende fra d. 2. november være 8 ugentlige flyvninger på ruten, som betjenes med en Boeing 737-700 med plads til 149 passagerer i en ren økonomiklasse konfiguration.  

 
Ryanair klar med yderligere 3 nye ruter fra København (opdt.) Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 21 April 2015 09:00

I dag tirsdag d. 21. april kunne Ryanair løfte sløret for yderligere tre nye ruter fra Københavns Lufthavn. Dette skete på et pressemøde på Radisson Blu Royal Hotel i København, hvor Ryanairs administrerende direktør Michael O'Leary samt den kommercielle direktør David O'Brian veloplagt tog imod pressen.

At Michael O'Leary deltog på pressemødet var uannonceret og han har ikke deltaget på nogen af de tidligere pressemøder Ryanair har afholdt i København det sidste halve år. Formentlig fordi selskabet har vurderet at hans tilstedeværelse ville kunne medvirke til at ophidse de danske fagforeninger endnu mere.

De tre nye ruter som blev annonceret i dag går til Budapest i Ungarn, samt til Alicante og Malaga i Spanien. Til Budapest vil der blive fløjet dagligt, mens der til Alicante og Malaga bliver henholdsvis fire og tre ugentlige afgange. 

 
Norwegian med tre nye interkontinentale destinationer fra København (Opdateret) Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 21 April 2015 00:00

Norwegian har netop annaonceret at selskabet fra den kommende vinter åbner ruter til tre nye interkontinentale destinationer fra København. Der bliver tale om ruter til Las Vegas, San Juan og St. Croix som alle vil blive fløjet med Norwegians Boeing 787 Dreamliner.

Ruten til Las Vegas vil blive fløjet en gang om ugen fra d. 10 november, hvor der bliver afgang fra København om tirsdagen med ankomst tilbage igen fra Las Vegas onsdag morgen i København.

Herudover bliver der med start d. 6. november flyvninger til San Juan på den caribiske ø Puerto Rico, samt St. Croix som er en del af de tidligere Dansk Vestindiske øer. Disse to destionation vil blive fløjet i kombination med hinanden hvor der flyves København-San Juan-St Croix-København. På denne rute bliver der afgang hver fredag fra København. 

 


Side 8 af 35