Seneste trafiktal for CPH:
December > 1.719.031 +3,0%    
November > 1.884.627 +2,4%   
Oktober > 2.330.985 +7,1%   
RSS
Kinesisk selskab har kurs mod Københavns Lufthavn Print Email
Publiseret af Administrator   
Onsdag, 03 Juni 2015 22:40

Der har et stykke tid været rygter om at Københavns Lufthavn er tæt på at lande et nyt selskab på trafikken mellem København og Kina.

Nu er disse rygter blevet mere konkrete ved at de kinesiske luftfartsmyndigheder har annonceret, at Beijing Capital Airlines har søgt om tilladelse til at flyve mellem Hangzhou og København samt mellem Beijing og København.

Selskabet har ansøgt om en ugentlig flyvning på hver af disse to ruter, startende henholdsvis d. 3. september og d. 6. september i år.

 
Emirates Skycargo med endnu flere fragtflyvninger til CPH Print Email
Publiseret af Administrator   
Søndag, 10 Maj 2015 21:57

Tilbage i marts 2013 begyndte Emirates med en ugentlig fragtflyvning til Københavns Lufthavn i tillæg til den daglige passagerflyvning mellem København og Dubai. Nu her lidt over 2 år senere er Emirates den største fragtoperatør i Københavns Lufthavn med 10 ugentlige rotationer gennem lufthavnen.

Et tal der i den nærmeste fremstop udvides med yderligere to ugentlige flyvninger, når Emirates SkyCargo fra slutningen af maj måned vil benytte Københavns Lufthavn som stop-over for en ny rute til Columbus i den amerikanske stat Ohio.

 
Transavia gør rute mellem Eindhoven og København helårlig Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 08 Maj 2015 21:09

Hollanske Transavia gør fra den kommende vintersæson ruten mellem Eindhoven og Københavns Lufthavn helårlig. Udover at ruten nu fremover vil blive fløjet året rundt, vil Transavia også når vinterfartplanen træder i kraft udvide antallet af ugentlige flyvninger på ruten.

Således vil der gældende fra d. 2. november være 8 ugentlige flyvninger på ruten, som betjenes med en Boeing 737-700 med plads til 149 passagerer i en ren økonomiklasse konfiguration.  

 
Ryanair klar med yderligere 3 nye ruter fra København (opdt.) Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 21 April 2015 09:00

I dag tirsdag d. 21. april kunne Ryanair løfte sløret for yderligere tre nye ruter fra Københavns Lufthavn. Dette skete på et pressemøde på Radisson Blu Royal Hotel i København, hvor Ryanairs administrerende direktør Michael O'Leary samt den kommercielle direktør David O'Brian veloplagt tog imod pressen.

At Michael O'Leary deltog på pressemødet var uannonceret og han har ikke deltaget på nogen af de tidligere pressemøder Ryanair har afholdt i København det sidste halve år. Formentlig fordi selskabet har vurderet at hans tilstedeværelse ville kunne medvirke til at ophidse de danske fagforeninger endnu mere.

De tre nye ruter som blev annonceret i dag går til Budapest i Ungarn, samt til Alicante og Malaga i Spanien. Til Budapest vil der blive fløjet dagligt, mens der til Alicante og Malaga bliver henholdsvis fire og tre ugentlige afgange. 

 
Norwegian med tre nye interkontinentale destinationer fra København (Opdateret) Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 21 April 2015 00:00

Norwegian har netop annaonceret at selskabet fra den kommende vinter åbner ruter til tre nye interkontinentale destinationer fra København. Der bliver tale om ruter til Las Vegas, San Juan og St. Croix som alle vil blive fløjet med Norwegians Boeing 787 Dreamliner.

Ruten til Las Vegas vil blive fløjet en gang om ugen fra d. 10 november, hvor der bliver afgang fra København om tirsdagen med ankomst tilbage igen fra Las Vegas onsdag morgen i København.

Herudover bliver der med start d. 6. november flyvninger til San Juan på den caribiske ø Puerto Rico, samt St. Croix som er en del af de tidligere Dansk Vestindiske øer. Disse to destionation vil blive fløjet i kombination med hinanden hvor der flyves København-San Juan-St Croix-København. På denne rute bliver der afgang hver fredag fra København. 

 
Emirates introducerer Airbus A380 på ruten til København Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 09 April 2015 12:56

Emirates kunne i dag meddele at selskabet med effekt fra d. 1. december indsætter en Airbus A380 på den daglige rute mellem Dubai og København.

Denne nyhed blev præsenteret på et velbesøgt pressemøde på Hotel d'Angleterre i København, hvor præsident for Emirates Airline Sir Tim Clark og administrerende direktør i Københavns Lufthavn Thomas Woldbye, i fælleskab kunne overbringe denne glædelige nyhed. 

Københavns Lufthavn bliver hermed den første lufthavn i Skandinavien og Norden som får Airbus A380 i fast rutetrafik.

 
easyJet klart med udvidet vinterprogram fra København Print Email
Publiseret af Administrator   
Søndag, 29 Marts 2015 20:44

easyJet og de andre flyselskaber har netop taget hul på sommer-programmet for 2015, som løber frem til slutningen af oktober måned. Allerede nu er easyJet dog klart med første del af sit vinterprogram for 2015/16, hvilket omfatter perioden fra d. 25. oktober til d. 28. februar.

Fra København planlægger easyJet den kommende vinter en relativ markant udvidelse af kapaciteten med en vækst på ca. 15% i antallet af udbudte sæder. Umiddelbart ligner dette en klar reaktion på at easyJet nu har fået Ryanair som en ny hård konkurrent i Københavns Lufthavn.

 
Ryanair åbner til september rute mellem København og Køln Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 10 Marts 2015 16:08

Ryanair kunne i dag d. 10 . marts annoncere endnu en rute fra Københavns Lufthav, hvor der fra d. 2. september bliver daglig flyvning til Køln. Dette er således den niende Ryanair destination fra København og den første til en tysk destination.

Ruten blev annonceret af Chief Commercial Officer hos Ryanair, David O'Brien på en presse-briefing i København, hvor der denne gang ikke var demostration fra fagforeningsrepræsentanter foran Radission Blu Royal Hotel. 

 


Side 7 af 34