Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
easyJet klart med første modtræk mod Ryanair i København Print Email
Publiseret af Administrator   
Lørdag, 31 Januar 2015 12:32

easyJet gør nu klar til kamp mod Ryanair i København, og første skridt er en udvidelse på ruten mellem København og London Luton, således at easyJet vil tilbyde samme antal daglige flyvninger på ruten som Ryanair.

Ryanair præsenterede i torsdags d. 29, januar fire nye ruter fra København, og kunne i samme ombærring fortælle at de fra september måned udvider antallet af daglige flyvninger til London Luton fra to til tre.

Udvidelsen fra easyJet på ruten til London Luton træder i kraft d. 5. oktober og der vil være tre daglige flyvninger alle hverdage, mens der lørdag og søndag vil være to returflyvninger.  

 
Ryanair med nye ruter til Rom, Madrid, Bruxelles og Stockholm (opdateret) Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 29 Januar 2015 11:45

Præcis 3 måneder efter at Ryanair tilbage d. 29. oktober annoncerede København som selskabets base nr. 70, løftede selskabet i dag sløret for nogle af de videre planer for basen i København.

Udover de tidligere tre annoncerede ruter til London, Milano og Warszawa, blev der dag præsenteret yderligere fire nye ruter fra Københavns Lufthavn. Som CPHtraveller tidligere på ugen kunne afsløre drejer det sig en rute til Rom Ciampino, samt ruter til Madrid Barajas, Bruxelles South Charleroi og Stockholm Skavsta.

 
Ryanair annoncerer rute mellem København og Rom Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 27 Januar 2015 22:19

Ryanair har i dag præsenteret en ny rute mellem København og Rom. Det skete i forbindelse med en pressekonference i den italianske hovedstad, hvor Ryanair's karismatiske direktør Michael O'Leary kunne løfte sløret for syv nye ruter fra Ciampino lufthaven i Rom.

Der blev ikke præsenteret frekvens eller opstartsdato for ruten til København, men dette vil formentlig blive offentliggjort inden for de næste par dage. Ryanair har nemlig indkaldt til pressekonference i København på torsdag d. 29. janaur kl. 9.00.

 
Ryanair tæller ned til første afgang fra basen i København Print Email
Publiseret af Administrator   
Mandag, 19 Januar 2015 13:17

I fredags d. 16. januar var der præcis 70 dage til at det første Ryanair fly lander i Københavns Lufthavn, og derved markerer åbningen af selskabets base nummer 70.

Dette fejrede Ryanair med at udsende en meddelelse om, at selskabet indtil videre er tilfredse med de forhåndsbookinger de har modtaget på ruterne fra København til London, Milano og Warszawa. Herudover at de snart håber at kunne annoncere en række af de yderligere ruter man har bebudet fra København. 

 
Alitalia åbner ny rute mellem Milano Linate og København (Opdateret) Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 16 Januar 2015 21:30

Der har i et stykke tid været forlydender om at Alitalia overvejede at gå ind på ruten mellem Milano og København. CPHtraveller kan nu afslører at dette bliver en realitet fra d. 29. marts 2015, da Alitalia fra denne dato begynder at flyve direkte mellem København og Linate lufthavnen i Milano.

Det bliver i første omgang fire ugentlige flyvninger mandag, onsdag, fredag og søndag, men allerede d. 1. maj udvides ruten til en daglig flyvning alle ugens dage. Det vil blive anvendt et miks af Airbus A319 og A320 på ruten mandag til lørdag, mens flyvninger om søndagen vil blive fløjet af Alitalia CityLiner med Embraer 190.

 
Københavns Lufthavn gør klar til Airbus A380 i fast rutetrafik Print Email
Publiseret af Administrator   
Tirsdag, 16 December 2014 21:50

Københavns Lufthavn har besluttet sig for at at foretage de nødvendige investeringer for at kunne håndtere Airbus A380 i daglig rutetrafik.

Som CPHtraveller kunne berette om for tre uger siden (Vækst og udbygning af Københavns Lufthavn i 2015), så har Københavns Lufthavn i et stykke tid vurderet om den igangsatte udbygning af Finger C allerede fra start skulle gøres klar til at modtage A380.  

Nu er beslutningen taget og det betyder at en af de nye brobetjente standpladser i Finger C indrettes med to jetbroer. Herudover vil der forventeligt blive foretaget en opgradering af den ene af lufthavnens to hovedlandingsbaner, således at denne bliver bred nok til at håndtere Airbus A380 trafik. 

 
SunExpress udvider på København med ny rute til Antalya Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 27 November 2014 22:25

Det tyrkiske selskab SunExpress udvider næste sommer sin tilstedeværelse i Københavns Lufthavn, med en ny rute til Antalya. Ruten vil indledningsvis bliver fløjet en gang ugentlig fra d. 29. marts, men gældende fra d. 21. maj udvides ruten til to ugentlige flyvninger.

Fra maj måned og frem vil de to ugentlige flyvninger blive bibeholdt resten af sommersæsonen, hvor der således vil være flyvninger mellem København og Antalya torsdag og søndag. 

 
Qatar Airways udvider København til 11 ugentlige flyvninger Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 20 November 2014 16:55

Qatar Airways udvider fra d. 1 februar 2015 flyvninger mellem Doha og København. Det sker ved at selskabet indsætter en aftenflyvning på ruten fire ud af ugens syv dage, og derved kommer op på i alt 11 ugentlige flyvninger til Københavns Lufthavn.

De fire nye afgange vil som de nuværende daglige flyvninger til København, blive fløjet med Boeing 787 Dreamliner, som har plads til 254 passagerer. De nye afgange vil blive fløjet mandag, tirsdag, torsdag og søndag med ankomst i København kl. 18:15 og afgang igen med Doha kl. 21:25.  

 


Side 10 af 35