Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Air France lancerer ny rute fra Marseille til København Print Email
Publiseret af Administrator   
Mandag, 11 Juli 2011 20:38

Air France Airbus A319

Air France har i dag annonceret at selskabet fra søndag den 2. oktober i år, påbegynder flyvninger mellem Marseille og København. Ruten vil blive fløjet to gange ugentlig, hvor der lørdag eftermiddag og søndag morgen flyves med en Airbus A319.

Ruten er led i en større ekspansion fra Marseille, hvor Air France i alt lancerer 13 nye ruter og samtidig udvider kapaciteten på de eksisterende ruter ud af Marseille.

 
Københavns Lufthavn undskylder for bagagenedbrud Print Email
Publiseret af Administrator   
Mandag, 11 Juli 2011 19:25

Thomas Woldbye, Administrerende Direktør, Københavns Lufthavn

Søndag var en af årets helt store rejsedage i forbindelse med sommerferien, men desværre udviklede det sig også til at være en rigtig skidt dag for Københavns Lufthavn. Lufthavnens bagagebånd var i mere end tre timer ramt af teknisk nedbrud, hvilket medførte et større bagagekaos og mange frustrerede rejsende.

 
SAS øger frekvensen på ruten til den polske by Wroclaw Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 08 Juli 2011 09:42

Den 2. maj i år indledte SAS flyvninger på sin nye rute mellem København og Wroclaw i Polen. Ruten flyves i øjeblikket med fire ugentlige afgange, der opereres med et CRJ-200 fly fra Cimber Sterling på vegne af SAS. Der flyves mandag, onsdag, fredag og søndag, men gældende fra den 1. oktober indsættes der yderligere to afgange, således at der bliver flyvning alle ugens dage undtagen lørdag.

 
Cimber Sterling reddet fra truende konkurs i sidste øjeblik Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 07 Juli 2011 21:05

Dagens helt store luftfartsnyhed har været meldingen fra Cimber Sterling om, at selskabet har indgået en tegningsaftale med Mansvell Enterprises Ltd. Med andre ord overtager Mansvell kontrollen med Cimber Sterling og selskabet vil således fremover være på ukrainske hænder, da Mansvell Enterprises Ltd et et cypriotisk holdingselskab der kontrolleres af den ukrainske rigmand Igor Kolomojskij. Kolomojskij indtager på Forbes liste over verdens rigeste personer, en plads som nummer 459 med en anslået formue på 2,5 milliarder dollars.

 
Gulf Air og Copenhagen Connected i fælles markedsføring Print Email
Publiseret af Administrator   
Onsdag, 06 Juli 2011 20:31

Gulf Air og Copenhagen Connected (ruteudviklings-programmet for København) har indgået en fælles aftale om markedsføring af København og Danmark i Mellemøsten. Det fremgår i en pressemeddelelse fra Gulf Air, hvor det oplyses at den endelige aftale blev indgået i fredags d. 1. juli, samme dag som selskabet havde første flyvning mellem Bahrain og København.

 
easyJet udvider betjeningen af Basel til daglige flyvninger Print Email
Publiseret af Administrator   
Søndag, 03 Juli 2011 22:24

easyJet flyver i øjeblikket til otte destinationer fra København, hvoraf Basel er den seneste destination som blev føjet til rutekortet fra København, hvilket skete d. 1. november 2010. Dengang blev ruten åbnet med fire ugentlige frekvenser, men easyJet har nu valgt at udvide betjeningen, således at der fra begyndelsen af 2012 vil være daglig flyvning på ruten.

 
Gulf Air har indviet sin rute mellem Bahrain og København Print Email
Publiseret af Administrator   
Lørdag, 02 Juli 2011 10:45

Klokken 06:39 fredag d. 1. juli, 40 minutter før planlagt ankomst, satte flyvning GF027 fra Bahrain hjulene på landingsbanen i Københavns Lufthavn. Dette markerede åbningen af den første rute nogensinde mellem Bahrain og København, hvorefter Boeing 737-700eren fra det svejtsiske selskab PrivatAir, kunne køre til gaten for den officielle indvielsen af ruten senere på formiddagen.

 
Lufthansa udvider kapaciteten mellem Frankfurt og København Print Email
Publiseret af Administrator   
Fredag, 01 Juli 2011 13:10

Lufthansa udvider fra søndag d. 30 oktober betjeningen af ruten mellem Frankfurt og København fra fire til fem daglige flyvninger. Herved styrkes forbindelserne til den store Star Alliance hub i Frankfurt, som allerede i dag er en betydelig transfer lufthavn for mange danskere på vej ud i verden.

 


Side 34 af 36