Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Wizz Air åbner første rute fra Moldova til København Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 05 Juli 2018 19:48

I midten af december måned åbner det ungarske lavprisselskab Wizz Air den første rute fra Moldova til Danmark, hvilket bliver en direkte rute fra den moldaviske hovedstad Chișinău til Københavns Lufthavn. Mere præcis åbner ruten den 15. december og der bliver afgange hver tirsdag og lørdag med en Airbus A320.

Faktisk er det første gang der etableres en fast rute mellem Skandinavien og Moldova, der frem til 1991 var en del af det tidligere Sovjetunionen. Moldova ligger klemt inde mellem Rumænien og Ukraine tæt på Sortehavet og har ca. 3,5 millioner indbyggere. Hovedstaden Chișinău har en befolkning på 670.000 mennesker.

Moldova og Chișinău er formentlig en ukendt destination for mange danskere, men Københavns Lufthavn og Kommerciel Direktør Peter Krogsgaard, ser frem til at kunne tilbyde danskerne en hurtig og direkte vej til en ukendt del af Østeuropa:

"Det er en stor fornøjelse at kunne sætte Chișinău på kortet over destinationer, vi kan tilbyde passagererne en direkte rute til. Danskerne er rejselystne som aldrig før, og vi oplever stigende interesse for de østeuropæiske storbyer. Særligt de unge er efterhånden så rejsevante, at deres næste rejse helst skal byde på noget nyt og ukendt, og destinationen skal helst fortælle en historie, de ikke har hørt før. Det kan Chișinău."

 

Foto: Wizz Air

 

Last Updated on Torsdag, 05 Juli 2018 19:48
 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater