Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Ryanair bytter London lufthavn for flyvninger til København Print Email
Publiseret af Administrator   
Torsdag, 12 Januar 2017 21:31

Fra slutningen af marts måned bytter Ryanair London lufthavn for sine flyvninger til København. Eller rettere sagt bytter næsten London lufthavn, da tre ud af de fire nuværende flyvninger til London Luton flyttes til London Stansted.

Ryanair har fra de begyndte at flyve på Københavns Lufthavn reelt ønsket en rute til Stansted i stedet for Luton, men valgte at gå ind på Luton for at komme i drekte konkurrence med easyJet. Denne strategi har allerede vist sin effekt, da easyJet for nylig meddelte at selskabet trækker sig fra ruten mellem Luton og København.

Nu hvor easyJet har trukket sig fra Luton ruten, er Ryanair nu også er klar til næsten at forlade ruten mellem Luton og København. Herved vil ruten fra Luton til København i slutningen af marts måned gå fra 8 til en daglig afgang.

At Ryanair vælger at opretteholde en daglig flyvning til Luton skal formentlig ses ud fra et strategisk perspektiv. Ved at bibeholde flyvningerne til Luton sikrer Ryanair sig at easyJet ikke kan genoptage ruten og få opstartsrabat hvis ruten er userviceret.

 

Foto: Ryanair

 

Last Updated on Torsdag, 12 Januar 2017 22:30
 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater