Seneste trafiktal for CPH:
April > 2.419.452 +5,6%    
Marts > 2.279.244 -0,2%  
Februar > 1.983.286 +1,9%  
RSS
Etihad Cargo nyt fragtselskab i Københavns Lufthavn Print Email
Publiseret af Administrator   
Søndag, 16 Oktober 2016 18:00

Fragtdivisionen af Etihad Airways fra de Forenede Arabiske Emirater, har med kort varsel publiceret at selskabet begynder med faste fragtflyvninger til og fra Københavns Lufthavn.

Etihad Cargo vil således med start torsdag d. 20 oktober flyve to gange om ugen fra København til sin hub i Abu Dhabi. Der vil på ruten blive anvendt en Boeing 777F med en fragtkapacitet på 102 ton, men denne kapacitet skal dog deles med Amsterdam, da begge ugens to flyvninger kommer ind fra den hollandske hovedlufthavn før der flyves videre mod Abu Dhabi.

København bliver den fjerde destination som Etihad Cargo flyver til i Europa, da selskabet i øjeblikket kun flyver til Amsterdam, Frankfurt og Milano på det europæiske kontinent.

Flyvningerne til København gennemføres torsdag og lørdag, hvor der bliver ankomst kl. 13.20 og afgang igen kl. 15.20. Det er desuden interessant om disse fragtflyvninger til København, er en forløber for en introduktion af egentlige passagerflyvninger i nær fremtid. Modsat konkurrenterne fra Emirates og Qatar Airways flyver Etihad Airways endnu ikke til Skandinavien.

 

Foto: Etihad Cargo

 

Last Updated on Søndag, 16 Oktober 2016 18:00
 

Skriv kommentar

Din kommentar vil først fremgå når den er blevet godkendt af CPHtraveller.

Vi forbeholder os ret til at afvise kommentarer uden videre begrundelse.

Sikkerhedskode Opdater